CashMan

Könyvelés modul


A könyvelés modul ismertetése


A Könyvelési modul (továbbiakban: KON) integráltan működik, tehát a Kereskedelmi részben (számlázás, készletkezelés stb.) rögzített bizonylatok egyből a megfelelő főkönyvi számokra is könyvelődnek, és megjelennek a könyvelési riportokban. Mindez könnyű és gyors előzetes paraméterezéssel oldható meg.

A KON használatát egyaránt jó szívvel ajánljuk normál Cégek, Cégcsoportok és Könyvelő irodák részére is. Előbbiek esetén minden Céghez javasoljuk valamelyik Kereskedelmi modul választását is, Könyvelő irodák pedig saját cégük számlázási feladatai mellett ügyfeleik részére is biztosíthatják a legújabb adatszolgáltatási előírásoknak megfelelő elektronikus számlázás lehetőségét. Utóbbi esetben tehát, miután a Cég erre jogosult munkatársa elkészíti a számlá(ka)t, annak könyvelésre történő eljuttatásával nem kell foglalkoznia,

Jól definiált hozzáférési szintekkel elérhető, hogy az egyes Cégek felhasználói csak azokhoz a menüpontokhoz ill. bizonylatokhoz férhetnek hozzá (új létrehozása, és/vagy módosítása és/vagy megtekintése és/vagy törlése), amire jogosultságuk van.

Könyvelés modul díjak


A Könyvelési modul (KON) havi szolgáltatási díjainak alakulását az alábbi mennyiségek befolyásolják:

  • az egy Megrendelőhöz tartozó Cégek száma, vagyis a Cégcsoport mérete, és
  • az egyes Cégek várható éves bizonylatszáma (db/év), és
  • a Könyvelési modult használó Cégekhez megrendelt Kereskedelmi modulok száma (vagyis a Könyvelési / Kereskedelmi modulok kombinációi)

Az egyes Cégek adott könyvelési évhez tartozó bizonylatszámába (db/év) az alábbiakat vesszük figyelembe:

  • szállító számla
  • pénztári bizonylat
  • bankszámlakivonat

Mivel sok tényező befolyásolja az alapdíjakat és az elérhető kedvezmények mértékét, így javasoljuk, hogy kérje személyre szabott árajánlatunkat Cégére/Cégcsoportjára a lenti ablakban.


Kérje személyre szabott ajánlatunkat


Kérjük töltse ki az alábbi kérdőívet, ami alapján el tudjuk küldeni önnek személyre szabott ajánlatunkat:
Kérem adja meg, hogy összesen hány cég könyvelésére keres megoldást! Kérjük a várható bizonylatszám (db/év) szerinti csoportosításban megadni a cégek számát az alábbiak szerint:
Kérem, adja meg, hogy melyik Könyvelési / Kereskedelmi modul kombinációból mennyit használnának a különböző cégek:
CashMan